In de winkel zag ik laatst een boek liggen met de naam dilemma’s op dinsdag, ik bladerde het door maar begreep niet helemaal wat ik er nou mee moest. Na een google sessie begreep ik het wel, het is de bedoeling dat je uit de 2 gegeven dilemma’s iets kiest ook al is de keuze vaak onmogelijk, en je moet kiezen. Ik deel er 15 op mijn blog en laat vervolgens weten wat ik zou kiezen, en het zijn echte dilemma’s…

 photo dod1_zpsaejkfmuz.png

 

Ik denk dat ik voor het slapen op een vochtig matras ga, anders is het ook heel vervelend voor degene die je kust als hij ook iedere keer een schok krijgt. Het slapen op een vochtig matras heb alleen jij last van dus ik kies dan denk ik daarvoor. Plus ik denk dat een elektrische schok pijnlijk is en slapen op een vochtig matras niet.

 

 photo dod2_zps9equb9r9.png

 

Ik heb nog nooit filet americain gegeten, dus ik heb geen idee hoe het smaakt. Ik vraag me trouwens serieus af hoe een bilnaad tot in je nek eruit ziet.. Die kan je nog wel verbergen met kleren, maar in de zomer als je gaat zwemmen kan iedereen het zien. Maar ik wordt echt gek als mijn tanden niet schoon aanvoelen, mag je na het tanden poetsen wel mondwater gebruiken? Ik weet het echt niet. Je kan ook de bilnaad nemen en dan gewoon nooit meer zwemmen.. Ik denk dat ik dat doe.

 photo dod3_zpswf5h2vwr.png

 

Wonen op de 94ste verdieping van een flat, for sure. Ik zou echt heel snel geirriteerd raken als alles via de handgeschreven brief moet, het duurt lang voordat het bij iemand is en voordat je antwoord terugkrijgt. Ook mijn blog kan ik dan niet meer bijhouden en dat zou ik ook niet leuk vinden. 94 verdiepingen zijn wel veel maar aan de andere kant, trappen lopen is goed voor de gezondheid!

 photo dod4_zpsbdsjux5i.png

 

Doe mij maar die ovenwanten! Ik praat onwijs veel (en snel) en met max. 100 woorden per dag red ik het echt niet. Ook al zijn ovenwanten ook totaal niet handig, dat overleef ik vast wel.

 photo dod5_zpssgkbpxcl.png

 

Aii, deze is lastig. Het lijkt me echt super awkward als niemand lacht om je grappen, maar als je iedere keer moet lachen als iemand huilt lijkt me ook vet ongemakkelijk. Ik denk dat ik voor de 2e ga want er komt toch niemand bij mij uithuilen, dus ik zal er wel niet zoveel last van hebben.

 photo dod6_zps1j0azp4r.png

 

OOOH BAH. Sowieso niet het 2e, bahbah. Alleen het idee al dat iemand anders eerst op mijn eten kauw voordat ik het krijg te eten maakt mij al misselijk. Plus het werken in de carnaval festival van de Efteling lijkt me niet heel naar, eigenlijk best wel leuk. Alleen dat liedje blijft waarschijnlijk voor eeuwig in je hoofd zitten maar dat went vast wel.

 photo dod7_zpsowod0mty.png

 

Achtervolgt worden door een draaiorgel lijkt me stiekem heel gezellig. Alles nasynchroniseren in het Duits lijkt me echt vet irritant, vooral het feit dat het  nasgeynchroniseerd wordt is al vet irritant, maar dan ook nog in het Duits.. Bah, ik moet er niet aan denken.

 photo dod8_zpslavj8v2f.png

 

Ik weet niet wat er zo erg is aan Vlijmen, maar ik denk dat ze dan ook bedoelen dat je nooit meer weg mag uit die plaats. Dus laat dan alles maar lekker rijmen, is eigenlijk ook best leuk toch.

 photo dod9_zpsb0dx5vwg.png

 

Leuk, sta je net een presentatie voor de klas te geven, verdwijnt je kleding opeens. Wat een fiasco lijkt me dat. Maar altijd de hik hebben is ook vrij irritant, al denk ik wel dat het went. Dus doe mij die hik maar.

 photo dod10_zpss5wyecw6.png

 

Beide bah. Aan de ene kant heb je denk ik niet veel vrienden als je heel erg uit je mond stinkt, maar zelf altijd een erge stank ruiken lijkt me ook onwijs naar. Hmm, ik kan echt gewoon niet kiezen. Mag je een neusklem dragen? Ik denk dat ik voor de stank ruiken ga, want ik heb liever vrienden die gezellig met mij willen afspreken dan dat ik met mijn stinkadem op de 94e verdieping in mijn flatje woon…

 photo dod11_zpsmdet9uxh.png

 

 

Tja, je moet die derde zoen op de mond aan iedereen geven.. Dat is wel naar. Maar als je iedere keer dat je een sleutel zoekt 100 sleutels moet zoeken wordt je ook gestoord. Maar aan de andere kant je weet op een gegeven moment wel waar elke sleutel ongeveer is in de 100 sleutels, dus doe mij die maar. Beter dan iedereen op de mond moeten kussen.

 photo dod12_zpse98xs4sp.png

 

Maar 10 minuten om te eten over de hele dag, dat lukt me nooit, en ik denk eigenlijk dat het ook niet bepaald goed voor je is. En iedere dag 1 uur naar tel-sell reclames kijken valt ook wel mee denk ik. Plus dan heb je ook iedere dag minstens een uur ontspanning, dat is ook wel fijn.

 photo dod13b_zpst9pumte4.png

 

Ooh gedsie, hier zou ik ook echt niet over willen nadenken. Maar ik denk, ondanks dat ik het allebei echt te vies voor woorden vind, voor een jaar lang dezelfde onderbroek aan. Want als ik mijn tanden niet poets wordt ik altijd helemaal gek, ik doe het dan ook iedere poetsbeurt minimaal 5 minuten. Maar ik vind het allebei echt te vies om over na te denken.

 photo dod14_zpsshcotuli.png

 

Ik zou sowieso voor het 2e gaan, je kan beter weten wat iedereen over jou denkt dan dat iedereen hoort wat je over hen denkt. Soms denk ik perongeluk wel eens iets slechts over iemand of iets ergs en ik zou echt niet willen dat iedereen dat dan hoort. En het is eigenlijk best handig om te weten wat iedereen denkt over jou, dan weet je meteen wie je echt vrienden zijn en wie niet.

 photo dod15_zpshyy5symq.png

 

Wauw, deze is ook echt onwijs moeilijk. Bij Russische Roulette is de kans 1 op 5 dat je dood gaat en dan kan je je vrienden ook nooit meer zien.. Maar ik heb echt hele lieve en leuke vrienden en die kan ik ook echt niet missen. Maar je kan opzich wel weer nieuwe vrienden maken.. Dit is ook echt serieus een dilemma. Maar de kans dat je het Russische Roulette overleeft is 80% dus dat valt wel mee. Ik denk dat ik dan voor de Russische Roulette ga en hoop dat ik het overleef zodat ik mijn huidige vrienden weer kan zien, anders is het wel zuur.

Laat vooral achter in de reacties wat jij zou kiezen of neem hem over op je blog en tag me erin, dat vind ik leuk!
Liefs, Lobke