IMG_4763

Wat is je lievelingskleur?
Ik heb niet echt een lievelingskleur denk ik. Ik vind bepaalde tinten roze mooi, zilver, grijs en wit en soms ook zwart. Maar ligt er ook aan wat voor een voorwerp die kleur krijgt.

Wat is je favoriete nummer?
Ik heb ook niet echt een lievelingsgetal maar ik gebruik de getallen 5 en 8 vaak. Mijn verjaardag is 5-8 dus die 2 gebruik ik vaak, dus dat zijn dan mijn favoriete nummers denk ik.

Wat is jouw droom carrière?
Moeilijk, ik ben er nog niet echt uit maar ik vind modeontwerpster van mijn eigen merk heel gaaf, maar ik denk niet dat dat realiteit gaat worden. Verder vind ik (forensisch) recherche bij de politie wel interessant. Komende 2 jaar moet ik wel even een beslissing gaan maken want over 2 jaar moet ik gaan studeren en dan is het handig om te weten wat ik ga doen, dus daar horen we later meer over.

Waar zou je op jezelf willen wonen?
Dat maakt mij niet echt uit, als ik maar op mezelf kan wonen. Ik vind dat best wel belangrijk om dat mee te maken en het lijkt me ook echt super fijn omdat je alles zelf mag bepalen. Van interieur tot wat je ‘s avonds eet of kijkt, je hoeft nooit rekening met iemand anders te houden. Ik zou wel graag eens in het buitenland willen wonen, en dan het liefst in Zweden of in Amerika. Dat lijkt me ook heel gaaf.

Wat is je favoriete manier om te reizen?
Ver reizen doen we eigenlijk altijd met de auto, dat vind ik ook echt onwijs fijn. Ik ben een van die rare mensen die het heel leuk vinden om auto te rijden, zowel het zelf doen als gewoon erin zitten. Ik weet ook niet waar dat vandaan komt.. Ik wil dan ook zo snel mogelijk mijn rijbewijs voor scooter en auto te halen zodat ik zelf scooter en auto kan rijden, want tja dat lijkt me gewoon erg leuk.
large (2)

Wat doe je in je vrije tijd?
Echt van alles. Van bloggen tot tv kijken tot longboarden tot afspreken, echt van alles.

Wat zijn je favoriete kledingwinkels.
Ik kom eigenlijk alleen maar in van die aparte kleine winkeltjes want (hoe verwend) ik houd niet van massa productie, ik vind het vrij irritant als iemand hetzelfde item draagt als ik. Dus die kleine winkeltjes waar bijna niemand komt vind ik leuker.

Naar welk concert zou je graag gaan?
Ik ben echt al naar super geweldige concerten geweest. 5 Seconds Of Summer vond ik echt GE-WEL-DIG. Geen een concert kan dit denk ik nog overtreffen, ik zat helemaal vooraan en de sfeer was geweldig. Ook The Vamps vond ik geweldig. Die 2 zou ik sowieso nog een keer graag bezoeken. Ook een concert van The Tide zou ik willen meemaken.

Wat is je favoriete thee smaak?
Ik drink wel graag thee, maar drink niet hele aparte smaken o.i.d. Ik denk dat ik voor groene thee, earl grey of minty Marocco ga, die vind ik lekker.

Verzamel je iets?
Nope. Ik koop wel graag leuke stationary zoals notitieboekjes en dergelijke, maar ik verzamel het niet.
large (4)

Je slaapt niet zonder…
Kleren en deken. Al is het 35 graden ik draag altijd een pyjama en een deken over me heen. Als ik eenmaal slaap gooi ik de dekens wel eens van mij af, maar in principe slaap ik altijd met deken anders kan ik niet in slaap komen.

Als je 1 miljoen euro zou krijgen, helemaal voor jou alleen, wat zou je er dan mee doen?
Hmm, een scooter rijbewijs halen en een mooie Vespa Tourist kopen. En daarna een auto rijbewijs halen en een landrover sport kopen in het zwart. Dan koop/ huur ik een huisje voor mezelf voor als ik ga studeren en de rest zet ik op de bank voor mijn verdere leven. Strak plan hè.

Wat is je favoriete make-upmerk?
Max Factor. Ik ben echt dol op hun mascara’s en foundations. Als 2e maybelline want ook hun mascara’s vind ik fijn en ik gebruik de bb cream elke dag. Ik ben niet zo van de hele dure make-up merken, want dat vind ik zonde van mijn geld. Doe mij maar ‘budget’.

Wat is je favoriete seizoen?
Zomer! Ik ben in de zomer jarig, in de zomer ben ik vrij, in de zomer ga ik op vakantie, lekker warm, lang licht, gezellig. In de zomer is het leven gewoon beter.

Slaap je met de deur open of dicht?
Altijd dicht. Anders raak ik afgeleid van dingen op de gang zoals lichtjes of geluiden, plus ik voel me altijd aangestaard vanuit de gang. En ik vind het fijn dat ik dan lekker afgesloten ben van de rest, zo kan ik tot rust komen en lekker slapen. Zodra de deur openstaat kom ik meteen mijn bed uit om hem dicht te doen, want anders wordt ik helemaal gek.

Wat eet je het liefst?
Pizzaaaa!

Waarom ben je begonnen met bloggen?
Ik denk uit nieuwsgierigheid. Voor lobelle.nl had ik ook al een ‘blog’ (hij doet geen eer aan de naam) en ik heb geen idee meer waarom ik die ooit ben gestart, maar ik denk dus uit nieuwsgierigheid. Ik weet wel dat ik ooit in een hoe overleef ik tijdschrift had gelezen over blogs en ik er toen al geïntresseerd is was, dus ik denk daarom.

Heb je een abonnement op een tijdschrift?
Nee, ik lees niet echt tijdschriften die ik iedere maand wil. Als ik een tijdschrift leuk vind koop ik die gewoon in de winkel, is voor mij voordeliger.
large

Wat deed je gisteravond om 12 uur?
Ik keek modern family, geweldig programma!

Wat is je favoriete parfum?
Ik draag nooit lang dezelfde parfum. Ik draag vaak victoria secret bodysplashes. Mijn favoriete op dit moment is passion struck, echt een geur voor de zomer.

Voel je vrij om de tag over te nemen en laat hem achter in de reacties zodat ik hem ook kan lezen, lijkt me erg leuk!
Liefs, Lobke