Sister tag

De sistertag bestaat al een tijdje maar desondanks leek het me nog steeds superleuk om hem een keer met mijn zusje te doen. Eindelijk heb ik haar zover gekregen om te antwoorden, dat ging gepaard met hier en daar een ‘stevige discussie’, maar hier komt ‘ie!
 photo IMG_60901_zpss53anelx.jpg

♥ Wat is jullie leukste herinnering samen?
Dieuwertje: Toen er een dood schaap bij oma in het weiland in de sloot lag. Jij had hem gevonden en toen moesten we van Oma snel naar binnen, maar we wouden toch graag kijken en gingen toen voor het raam staan toen die werd opgehaald. Dat weet ik nog wel hahaha.
Lobke: Ik weet nog dat toen we klein waren we een keer naar school werden gebracht door onze tante. Het was carnaval en Dieuw was verkleed als tijger en ik als elf. Dieuwer had een masker op en die waaide af en rolde naar beneden van de helling het water in. Vervolgens moest mijn tante de steile helling af om het masker uit het water te vissen. Ik weet nog dat wij vervolgens boven op de heuvel dubbel lagen van het lachen.

♥Omschrijf elkaar met één woord.
Dieuwertje: Betweter, omdat je altijd alles beter weet.
Lobke: Omdat ik dat vaak ook weet. Jou zou ik omschrijven als boerentrien, gewoon omdat je zo bent.

♥Waar zou je samen nog eens heen willen?
Dieuwertje: Lapland, dat is mijn antwoord op alles.
Lobke: Oke… Ik zou nog heel graag een keer een roadtrip samen maken. Het maakt niet uit door welk land maar gewoon een lange roadtrip met een mooie auto, dat lijkt me echt supergaaf om nog een keer te doen.

♥Vertel eens over jullie inside jokes?
Lobke: Hebben wij een inside joke?
Dieuwertje: Nee.
Lobke: Dacht ik ook.

♥Wie doet er het langste over om zich klaar te maken?
Dieuwertje: Lobkeee.
Lobke: Nee, eerlijk..
Dieuwertje: Oké, ik hahaha.
Lobke: Ik wou net zeggen, hahaha.

♥Waar zijn jullie bang voor?
Dieuwertje: Jij voor hooiwagens.
Lobke: Nee, niet echt hahaha. Maar jij ook want ik moet ze iedere keer doodslaan. Ik weet niet echt, ik ben nergens echt bang voor. Ik houd niet van spinnen..
Dieuwertje: Ik weet niet echt, ik heb ook niet echt iets waarvoor ik echt bang ben. Ik denk dan ook voor spinnen..

♥Wie is het oudste?
Dieuwertje: Jij.
Lobke: Ik!

♥Hebben jullie koosnaampjes voor elkaar?
Dieuwertje: Lob, meer niet.
Lobke: Dieuw of Dieuwer, verder kom ik eigenlijk niet hahaha.

♥Wat is jullie leukste jeugdherinnering?
Dieuwertje: Net als de 1e vraag.
Lobke: Ik denk hetzelfde als bij de eerste vraag..

♥Waar erger jij je aan bij de ander?
Dieuwertje: Dat ze altijd alles beter weet en dat ze boos wordt als je in discussie gaat en ze merkt dat ze geen gelijk heeft.
Lobke: Dieuwertje is echt een sloddervos en ruimt nooit wat op. Dat vind ik echt verschrikkelijk irritant en daar wordt ik dan ook geregeld boos om hahaha. Daarom beschrijf ik haar ook als boerentrien, sterker nog die zijn er niks bij.

♥Gaan jullie veel met elkaar om?
Dieuwertje: Nee, niet echt.
Lobke: Niet bijzonder veel eigenlijk. Op vakantie wel veel maar verder niet zoveel.
Dieuwertje: Laten we zeggen dat we geen bff’s zijn in ieder geval.

Het beantwoor

Liefs, Lobke en Dieuwertje.

1 Comment

  1. Leuk om te lezen. Heb zelf 3 zusjes dus veel grappige tag!

Geef een reactie

Your email address will not be published.

*

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

© 2017

Theme by Anders NorenUp ↑